Tužne poruke
> Početna

Ljubavne poruke
Sms poruke
Cestitke za vjencanje
Tajna veza
Čestitke za rođendan
Fora igre
AstroTarot Horoskop
Ljubavne porukeAngry birds stella

nowe gry dladzieci

Tužne sms poruke

Google oglasi

Danas je jedan od onih dana kada osječam da sam sama. Niz lice suze same poenu teći a glas mi zastaje jer ne mogu izgovoriti tvoje ime, to tvoje divno ime u duši mi spava ko proljetno veće i znaš...užasno peće.
Danas je jedan od onih dana,kada osjeaam da sam sama, jer nakon godina čekanja i tisuae izmoljenih molitvi, tebe sam izgubila, a da te prije nisam ni poljubila!

Bože ako ikad budes stvorio novi svijet, neka bude bez vjere,j er tesko je gledati mlade kako se vole a samo ih imena dijele

Na tebe cu prestati da mislim kada tisina progovori, kada se spavalica obraduje zori, kada poraste cvijece iz stakla i kada se čuje smeh iz pakla!

U kocka leda nek me zalede a kad nađu lijek za tugu nek me odlede nek mi sačuvaju mladost i lijepotu jer možda čes me voljeti u nekom drugom zivotu

Osiječam tvoj pogled kao sto obala osiječa plimu i suma zimu, želim te vise nego ptica let i pčela cvijet. Ako te ne budem imala postat cu morska pjena ili možda stijena, ali ce i na njoj kao i na mome srcu uvek ostati tvoje ime!

I da odes na drugu stranu beskraja, daleko iza snova, stoleće jedno da nas razdvaja kao daljina ova od mene te sakrilo ne bi jer uspomena zivi cuvam je u sebi

Bit ce ti jasno jednog dana kad dusa polako ostaje sama. Bit ce ti jasno kao dan al dragi moj onda cu ti ja moci biti samo san...

Samo ptice znaju za moju tugu. Samo nebo zna koliko me srce boli. Samo anđeli znaju pjesmu koja te moli da oprostiš srcu koje te ludo voli!

Gledao si moje oći koje su izgubile sjaj, tad spustio si suzu i šapatom rekao da je kraj...

Ovaj sms je možda jedan u nizu, ali pomaze mi da te osjetim blizu. Udaljeni smo mnogo, mozda i previše, ali do tebe mi je stalo najviše!!!

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Next >>

Tuzneporuke.com 2010